Jeugd redt de eer in derde wedstrijdronde

Vorige week stond de derde wedstrijdronde op het programma. Na afloop kan worden geconcludeerd dat het een lastige bleek voor de senioren. De jeugd wist daarentegen een mooie score neer te zetten en de eer van Getavé te redden.

De jeugd wist de beste score neer te behalen. Hugo en Emma namen het op tegen ONI 2. Beide speelden sterke partijen, wat resulteerde in drie maal winst voor Hugo en een maal winst voor Emma. Ook wisten ze een dubbelpartij met winst af te sluiten. Een nette 5-5 eindstand!

Bij team 1 was het Felix die een en het enige puntje pakte tegen Slagvaardig 3. Zijn overige partijen zijn sterk te noemen, maar trok hij aan het kortste eind. Helaas geldt dit, in alle enkelpartijen, ook voor Max en Bob. Er werd afgesloten met een 9-1 verlies.

Bij team 2 mag Jorg de man van de avond genoemd worden. Hij wist twee enkelpartijen te winnen tegen ONI 5. Imke won er, ondanks mooie wedstrijden, helaas geen. Rens sloot zijn eerste enkelpartij met winst af en sleepte hiermee het derde punt binnen; het werd 7-3.

Dezelfde uitslag werd gemaakt door Theo, Remco en Simon van team 3 tegen Smash 1. Twee maal wist Remco zijn tegenstander te verslaan en was het aan Theo om het andere puntje voor zijn rekening te nemen.