Over Getavé

De Gendtse tafeltennisvereniging, ofwel Getavé, is opgericht in 1975. De vereniging telt gemiddeld 50 jeugd-, senior- en recreantleden. Sportiviteit, gezelligheid en een positieve sportbeleving zijn kenmerken van de vereniging. 

Op maandag- en donderdagavond wordt er door de jeugd getraind. Dit betreft een uiteenlopende groep met zowel recreant- als competitiespelers en training wordt gegeven afgestemd op het niveau. Voor de senioren en recreanten is er de mogelijkheid om op donderdagavond vrij te spelen. Tevens heeft Getavé ook nog de zogeheten “dinsdagochtendgroep”. Afgewisseld met een kopje koffie, wordt er door een groep van gemiddeld tien recreanten fanatiek getafeltennist en wedstrijdjes gespeeld.

Naast het trainen en vrij spelen wordt er uiteraard ook competitie gespeeld. In teams van minimaal drie personen worden er, zowel in het voorseizoen als in het naseizoen, tien wedstrijden gespeeld. De senioren spelen dit op een doordeweekse avond, waarbij de speelavond van Getavé op vrijdagavond is. De jeugd speelt op zaterdagen, waarvan de thuiswedstrijden in de ochtend. 

Om het clubgevoel te bevorderen worden er jaarlijks verschillende leuke en sportieve activiteiten georganiseerd en tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen wordt  er door de jeugd- en seniorleden gespeeld om de titel “Clubkampioen van het jaar”.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op via de gegevens die te vinden zijn op de contactpagina. Uiteraard is het ook mogelijk om eens te komen kijken tijdens een training of competitiewedstrijd.