Over Getavé

De Gendtse tafeltennisvereniging, ofwel Getavé, is opgericht in 1975. De vereniging telt gemiddeld 50 jeugd-, senior-, parttime- en recreantleden. Sportiviteit, gezelligheid en een positieve sportbeleving zijn kenmerken van de vereniging. 

Ingedeeld op niveau en leeftijd wordt er in vijf verschillende jeugdgroepen op maandag-, donderdag-, en vrijdagavond getraind. Voor de senioren en recreanten is er de mogelijkheid om op maandag- en donderdagavond vrij te spelen. Tevens heeft Getavé ook nog de zogeheten “dinsdagochtendgroep”. Afgewisseld met een kopje koffie, wordt er door een groep van gemiddeld tien recreanten fanatiek getafeltennist en wedstrijdjes gespeeld.

Naast het trainen en vrij spelen wordt er uiteraard ook competitie gespeeld. In teams van minimaal drie personen worden er, zowel in het voorseizoen als in het naseizoen, tien wedstrijden gespeeld. De senioren spelen dit op een doordeweekse avond, waarbij de speelavond van Getavé op vrijdagavond is. De jeugd speelt op zaterdagen, waarvan de thuiswedstrijden in de ochtend. 

Om het clubgevoel te bevorderen worden er jaarlijks door de Jeugdcommissie en andere enthousiaste leden verschillende leuke en sportieve activiteiten georganiseerd. De Kerstbingo blijkt elke keer weer een groot succes. Dit geldt ook voor het jeugdkamp in de herfstvakantie. Tijdens de clubkampioenschappen wordt  er door de jeugd- en seniorleden gespeeld om de titel “Clubkampioen van het jaar”. Daarnaast vinden er regelmatig ook nog eens ludieke uitjes en toernooien plaats, zoals het familietoernooi waarbij de leden familie, vrienden en kennissen mee laten spelen. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op via de gegevens die te vinden zijn op de contactpagina. Uiteraard is het ook mogelijk om eens te komen kijken tijdens een training of competitiewedstrijd.