Einde van het seizoen!

Het einde van het seizoen voor de seniorenteams is alweer aangebroken waarbij Team 1 uitkwam in de 3de klasse, Team 2 in de 4de klasse en Team 3 in de 5de klasse.

De laatste wedstrijd van Team 1 is dinsdag 18 April al gespeeld uit bij Mitac in de kroeg. Er werd met 8-2 gewonnen nadat Bob en Joeri allebei alle drie hun partijen wisten te winnen en ook Max een wedstrijd heeft weten te winnen. Zoals gebruikelijk is ook de dubbel gewonnen. Er moet nog één inhaalwedstrijd gespeeld worden in de poule, de tweede plek is dus zo goed als binnen maar nog niet 100% zeker. Felix sluit een heel goed seizoen af met een percentage van 82%. Joeri, Bob en Max sluiten het seizoen af met respectievelijk 62%, 46% en 14%. Hiermee is dus een plek in de 3de klasse prima geprolongeerd.

De Rens-Rensen dubbel

Team 2 moest voor zijn laatste wedstrijd uit naar Cuijk waar Cevelum de tegenstander was. Derk heeft alle drie zijn wedstrijden gewonnen, ook Rens wist er 2 te winnen. Jorg had niet zijn avond en won er maar één. De tweede dubbel van Rens en Derk in wedstrijdverband levert een mooi resultaat op, een overwinning na vier spannende games. Dit alles maakt Geert kopman met een percentage van 81%, Jorg sluit het seizoen af met 76% van zijn partijen gewonnen. Derk en Rens hebben hun eerste seizoen in de 4de klasse afgesloten met respectievelijk 46% en 21%. Uiteindelijk is het seizoen beëindigd op een derde plaats en is dus is het voor volgend seizoen opnieuw vierde klasse.

Ook Team 3 heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld, uit tegen TIAN. Hier werd met 6-4 verloren na wel twee winsten van Achmed en ook Theo en Remco die een partij wonnen. Uiteindelijk is het team geëindigd op een vierde plaats. John is het seizoen doorgekomen met een winstpercentage van 67. Remco heeft 52% behaald. Theo, Achmed en Simon zijn alle drie geëindigd op een percentage tussen de 40 en 45%. Hiermee gaat dit team dus opnieuw uitkomen in de vijfde klasse volgend seizoen.

Nu het seizoen ten einde is, is het dus wachten op de start van de najaar competitie. Wel is er tussendoor nog een Wildschut toernooi gepland voor een aantal leden. Getavé gaat in dit toernooi uitkomen met twee teams.