Clash tussen Gendt en Nijmegen!

Jeugd

Dit wedstrijdverslag kan niet anders beginnen dan met het jeugdteam die een fantastische overwinning hebben laten noteren. Dit maal in de opstelling: Stijn en Hugo. Zij wisten samen allebei de dubbels te winnen. In de enkels won Stijn 3 van de 4 wedstrijden. Hugo wist ze alle vier te winnen en daarom is de uitslag van Getavé-Hercules, 9-1. Na de eerste twee wedstrijden is dit een heel goed begin van het jeugdteam.

Senioren

De tweede speelronde voor de senioren was een clash tussen Gendt en Nijmegen. Met een delegatie van drie teams van drie verschillende clubs uit hetzelfde gebouw kwamen ze uit Nijmegen naar Gendt toe.

Beginnend met team 1 die Arena op bezoek kregen. Na de perfecte start vorige week is het Felix gelukt om de 100% vast te houden door opnieuw zijn partijen te winnen. Ook Joeri wist twee wedstrijden te winnen. Helaas is het Max niet gelukt om een partij te winnen. Met het winnen van de dubbel betekent dit een mooie 6-4 overwinning.

Team 2 speelde tegen MOVC, hier wist Geert zijn seizoen fantastisch af te trappen door al zijn partijen te winnen. Ook Derk won één van zijn wedstrijden. Helaas lukte het Rens niet om te winnen, ook de dubbel ging verloren. Met een 4-6 verlies kan er toch worden teruggekeken op goed spel en gezellige tegenstanders.

De tegenstanders van team 3 kwamen van TN Nijmegen. Remco en John wisten allebei een wedstrijd te winnen. Achmed lukte dit helaas niet. Na een 2-8 verlies is dit nog niet een hele goede start van het seizoen, hopelijk kunnen de heren de stijgende lijn omhoog snel vinden.