2 maal 2e

Afgelopen weekend speelde Getavé alweer de laatste competitieronde. Alleen Getavé 2 heeft nog kans op het kampioenschap. De rest van de teams kunnen geen kampioen meer worden, maar wel een mooi resultaat boeken.

Senioren

Getavé 1 staat voorafgaand van de laatste wedstrijd op de 4e plek met 3 punten achter de nummer 2 en 3. Als ze met een dikke overwinning Herpen verslaan worden ze 2e. Laat dat maar aan Bob, Felix en Joeri over! Ze wisten met overtuiging 8-2 te winnen en daarmee hebben ze de 2e plek weten te bemachtigen.

Team 2 heeft de kans om 1e te worden, maar helaas komen ze net te kort. Ondanks dat ze met 8-2 wonnen, was TN al kampioen en zijn ze trots 2e geworden.

Team 3 heeft de laatste wedstrijd zalig mogen afsluiten. Ze staan laatste, maar dat hoeft de pret niet te drukken tijdens de wedstrijd. Met een sterke invalbeurt van Remco, die er 3 gewonnen heeft, wisten ze te eindigen met een 5-5.

Het laatste seniorenteam van Getavé heeft de kans om 2e worden, maar met een beetje pech kunnen ze ook 5e eindigen. Beide gevallen zijn niet uitgekomen. Met een degelijke 6-4 overwinning zijn ze toch nog 4e geëindigd.

Jeugd

Voor team 1 en 2 is de competitie gespeeld. Ze staan beide 5e in de poule en hebben geen zicht meer naar een eventuele 4e plek. Desalniettemin hebben ze een erg mooie wedstrijd van weten te maken.

Team 1 heeft zich van zijn beste kant laten zien. Het waren spannende partijen en daardoor werd het uiteindelijk 8-2 voor Revanche. En bij team 2 wisten al 3 de jongens een partij te pakken en met een einduitslag van 7-3 voor de Treffers.

Om de competitie mooi af te sluiten hebben al jeugd competitiespelers samen lekker pannenkoeken gegeten bij Jorg.