Kampioenen!

Om en nabij een half jaar geleden plaatsten we een zelfde berichtje: Kampioenen!

In het najaarsseizoen 2021 zijn Felix, Max, Joeri en Bob van Getavé 2 kampioen geworden in de vierde klasse en werd er gepromoveerd naar de derde klasse. Er werd een sterk seizoen gespeeld en door het winnen van cruciale partijen is het kampioenschap, met 59 behaalde punten, binnen gesleept. Op naar de 2e klasse!

Kampioenen Getavé 2

Door het kampioen worden in de derde klasse vorig seizoen, promoveerden Jorg, Geert en Geoffrey (en Lisanne) van Getavé 1 naar de tweede klasse. Lisanne vertrok naar Beuningen en er werd gekozen voor het doorgaan als 3mans formatie. Het bleek een wat moeizamer seizoen te worden: De tegenstand was sterk en er kwam bij dat er, door omstandigheden, veelal met inval uit het tweede team gespeeld moest worden. Het seizoen is met 27 behaalde punten geëindigd op de laatste plaats.

Getavé 3 heeft een degelijk seizoen gespeeld. Achmed, Rens en Theo zijn in de middenmoot van de poule geëindigd. Hetzelfde geldt voor Derk, Simon, Remco, John en Martijn van Getavé 4. Beide teams zullen volgend seizoen in de vijfde klasse uit blijven komen.

Nu is het bijna tijd voor de zomerstop, maar eerst volgen nog de Clubkampioenschappen op 15 mei en de Wiltschut! Sinds enige tijd doet Getavé hier weer aan mee, dit keer met twee teams: Het eerste team bestaat uit Achmed, Derk, John en Bob. Het tweede team bestaat uit Joeri, Simon, Remco en Jorg.