De start van het nieuwe seizoen!

Na twee maanden rust is de nieuwe competitie weer van start gegaan waarbij Getavé met drie senioren teams in de 3de, 4de en 5de klasse uitkomt. Ook deze voorjaarscompetitie start het jeugdteam weer, zij gaan opnieuw spelen in de 4de klasse. In de laatste week van Januari is de competitie voor alle teams weer van start gegaan.

Senioren

Voor team 3 begon het nieuwe voorjaarsseizoen al op donderdag 26 Januari waarop een uitwedstrijd naar Hutaf gepland stond. Helaas was dit niet de gewenste start van het seizoen, er werd verloren met 9-1. Theo redde de eer met een mooie overwinning na een spannende vijfsetter.

Team 1 startte het seizoen met een uitwedstrijd naar TCB Beuningen waar vooral Felix een perfecte start beleefde. Hij won al zijn partijen en staat dus op een 100% score. Ook Joeri en Bob wonnen allebei één partij. Verder werd ook de dubbel gewonnen, dit resulteert in een mooie 6-4 overwinning.

Ook team 2 startte het seizoen op vrijdagavond. In een uitwedstrijd tegen de Treffers waar gespeeld moest gaan worden tegen oud-club en teamgenoot, Martijn de Jong. Jorg won al zijn partijen, Derk won er twee en ook Rens won één partij. Verder ging de dubbel gewonnen en dus werd het seizoen goed afgetrapt met een 7-3 overwinning.

Jeugd

Op zaterdag 28 Januari startte ook het jeugdteam met een wedstrijd tegen GTTC Groesbeek. Hier behaalde Stijn en Emma samen een fantastische overwinning nadat ze allebei 2 van de 4 enkels wonnen en ook alle twee de dubbel partijen over de streep trokken. Dit betekent dat ze gefeliciteerd kunnen worden met een schitterende 6-4 overwinning.