Iets met een 8 en een 2!

In de derde ronde was het opnieuw tijd voor de seniorenteams om een uitwedstrijd te gaan spelen. Het jeugdteam speelde op zaterdagmorgen wel thuis.

Senioren

Beginnende met Team 1 dat uit bij HTTC 71 uit Heteren heeft gespeeld. Helaas is het Felix niet gelukt om zijn 100% score te behouden, ondanks dat heeft hij wel twee partijen gewonnen. Deze blijken eer reddend nadat het Max en Bob niet is gelukt om te winnen en ook de dubbel ging verloren. Dit was resulteert dus helaas in een 8-2 verlies.

Ook bij Team 2 lukte het vrijdag niet om te winnen uit naar Hutaf. Gelukkig werd de dubbel gewonnen en wist Geert de allerlaatste partij te winnen. Rens en Derk is het niet gelukt om te winnen. Daarom is ook hier 8-2 verlies de einduitslag.

Heel veel beter nieuws kwam van Team 3, die vroeg moesten beginnen bij Akris in Nijmegen. In tegenstelling tot de eerste twee wedstrijden waren ze in vorm en werd er door iedereen veel gewonnen. Als sterspeler, Simon, die alle drie zijn wedstrijden won. Ook Remco en Achmed wonnen allebei twee partijen, en samen de dubbel. Dit geeft een totale eindscore van opnieuw 8-2, ditmaal een overwinning.

Jeugd

Het jeugdteam ontving DSV RELAX uit Didam. Hugo en Emma als spelers ontvingen vier tegenstanders waardoor beide tegen alle vier één wedstrijd mochten spelen. Hugo wist deze alle vier te winnen, helaas lukte Emma het niet om een overwinning te pakken. Wel wisten ze samen allebei de dubbel partijen te winnen waardoor een overwinning van 6-4 is behaald.