Tijd voor een tussenstandje

Op moment van schrijven, is de verbouwing aan onze reguliere accommodatie De Leemhof in de laatste fase aangekomen. Door deze verbouwing, wijken we ook dit seizoen nog uit naar De Doornick in Doornenburg. In tegenstelling tot vorig jaar niet met drie seniorenteams, maar met vier! Ook is er vanaf dit seizoen een twee juniorenteam actief!

Tijd om een tussenstand op te maken, want we zijn inmiddels op de helft aanbeland van dit seizoen.

Team 1, bestaande uit Felix, Max, Joeri en Bob, komt wederom uit in de derde klasse. Met de teller op 25 behaalde punten staan zij momenteel in de middenmoot. Een degelijke plek, maar mogelijk biedt de tweede helft nog kansen om een paar plekken te stijgen. Er werd twee maal gewonnen (van Tian 3 en MOVC 2), een keertje gelijk gespeeld (tegen Mitac 1) en twee maal verloren (tegen TTV Ede 8 en Herpen 3).

Team 2 is eveneens ongewijzigd gebleven in de opstelling en klasseindeling: Jorg, Geert, Rens en Derk komen dit seizoen ook uit in de vierde klasse. Het team heeft de eerste helft 27 punten weten te behalen en staan daardoor op een mooie derde plaats, met maar 6 punten achter op de koploper. Er werd drie keer gewonnen (GTTC Groesbeek 4, De Stuiterd 1 en SKF 9), twee maal werd er verloren (TN 11 en ETAC ’80 2).

Bij team 3 hebben we, door de komst van Frank, wijzigingen moeten maken in de teamindeling. Team 3 bestaat uit Achmed, Theo en Frank. Team 4 wordt gevormd door John, Simon, Remco en Hugo. Beide teams spelen 5e klasse. Team 3 heeft helaas nog geen winst kunnen behalen dit seizoen, maar zit er veelal zeer dichtbij. De teller staat nu op 19 behaalde punten. We hopen in de tweede helft natuurlijk op een ommekeer!

Team 4 heeft 22 punten weten te behalen en staat daarmee nu op de vierde plaats in de poule. Ook bij dit team gaan winst en verlies hand in hand: Er werd twee maal gewonnen (van Kracht & Vriendschap 5 en TTV Ede 13) en drie maal verloren (tegen Sethone 2, ONI 8 en Revanche 4).

Bij de junioren hebben we ook een wijziging moeten maken in de teamindeling, door de komst van Pepijn. Daarnaast zijn de junioren van het eerste team gepromoveerd naar een hogere klasse. Team 1 bestaat dit seizoen uit Hugo, Emma, Stijn en Teun. Door de promotie betekent dit dat er net even wat meer tegenstand wordt geboden en dat is te merken aan de score. In vijf gespeelde wedstrijden hebben ze 15 punten weten te behalen, waarvan er een keer met winst huiswaarts gekeerd werd. De poule van junioren team 2 is klein te noemen. Jules, Ian en Pepijn zijn ook op de helft aanbeland, hetzij met vier gespeelde wedstrijden. In deze wedstrijden hebben zij vijf punten weten te behalen.