Getavé is klaar voor de competitie!

De trainingen voor de jeugd zijn begonnen en de senioren hebben ook weer een balletje warm geslagen. Klaar om op 16 september te starten met het najaarsseizoen van 2022!

Ten opzichte van voorgaande seizoenen, kent aankomend seizoen enige wijzigingen. Zo speelt Getavé in ieder geval aankomend seizoen met een seniorenteam minder, maar zijn we verheugd sinds jaren een jeugdteam aan te kunnen kondigen!

Team 1 bestaat, door het kampioen worden in de 3e klasse vorig seizoen, dit seizoen uit Joeri, Felix, Max en Bob. Zij spelen dit seizoen 2e klasse. De eerste wedstrijd is helaas enkele dagen opgeschoven, waardoor er later wordt gestart. Zij nemen het naar verwachting op 21 september op tegen Hercules 4.

Team 2 wordt gevormd door Jorg, Geert, Rens (door geschoven uit team 3) en Imke (terug van weg geweest). Zij trappen de 3e klasse af in een uit-wedstrijd tegen HTTC 71 2.

Team 3 heeft dit seizoen de grootste bezetting en komen uit in de 5e klasse: Theo, Achmed, Simon, Derk, Remco en John. Zij (niet alle zes hoor) spelen uit tegen De Kroon 2.

Een dag later, op zaterdag 17 september, mag het kersverse jeugdteam van start! Emma, Hugo en Stijn trappen het seizoen af in een regionale derby; Essentia 2 uit Bemmel komt op bezoek.