Drie maal winst in tweede wedstrijdronde!

In week 38 stond de tweede wedstrijdronde op het programma. Alle teams speelden een uit-wedstrijd: De senioren van team 3 mochten op dinsdag aantreden in Boxmeer, de overige teams speelden op vrijdag. Beide jeugdteams mochten op zaterdag eveneens op pad!

De winst

Teun, Jules en Ian van juniorenteam 2 bleken oppermachtig! Met maar liefst 0-10 winst wisten zij Treffers 7 uit Arnhem zogezegd van tafel te vegen. Ian en Jules speelden beide drie partijen en Teun speelde er twee. Wat moeten we er nog meer over kwijt… 0-10 winst! 0-10 WINST!!

Felix, Max en Bob van seniorenteam 1 namen het op tegen TCB 3. Een gezellige avond, waar de benodigde punten werden binnen gesleept: Er werd met 3-7 gewonnen! Felix was alle tegenstanders te sterk af en won al zijn enkelpartijen, Bob wist twee maal de winst te pakken en ook Max pakte een punt. Tevens was de dubbel Felix/Max een te sterke combi voor de tegenstander.

Team 2 wist eveneens winst te boeken. Geert, Derk en Rens namen het op tegen Tik Hard 3. Met name Geert was in sterke vorm; hij wist al zijn enkelpartijen te winnen. Maar ook Derk en Rens speelden sterke wedstrijden, wat resulteerde in twee maal winst voor Derk en een maal winst voor Rens. Er werd met 4-6 winst huiswaarts gekeerd.

Senioren team 3

Team 3 heeft naar eigen zeggen “de lijn van 10-0 doorgezet” en dezelfde eindstand op het wedstrijdformulier mogen noteren als in de eerste thuis-wedstrijd. Werd er vorige keer met 10-0 gewonnen, dit keer bleken de tegenstanders van Smash 1 helaas een maatje te groot voor Achmed, Remco en Hugo. Echter werden zij geen enkele keer weg gespeeld, maar ondanks de aan elkaar gewaagde partijen werd de avond afgesloten met een 10-0 verlies.

Junioren team 1

Op zaterdag was het de beurt aan de junioren. Hugo en Emma namen het met z’n tweeën op in Lichtenvoorde tegen Litac 2. Hugo was twee tegenstanders te sterk af, tegen een andere nam hij het twee keer op: Hij won een maal, maar moest hem na de laatste partij met de winst feliciteren. Emma was ook in goede vorm. Tot twee maal toe wist ze een zeer spannende wedstrijd (een 5-setter) net niet met winst af te sluiten, maar won ze één partij zeer sterk. De beide dubbels waren Hugo en Emma ongeslagen. Een nette 5-5!