Junioren te sterk in Groesbeek

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september werd de derde wedstrijdronde gespeeld. Wederom weer vol spannende partijen en mooie resultaten.

Het mooie resultaat gaat overigens voor seniorenteam 1 niet helemaal op…. Joeri, Max en Bob namen het op tegen De Kroon 1 uit Malden. Gewaagde partijen, waarbij er soms ruimschoots een game werd gewonnen, ook werd verloren, maar veelal met een klein verschil werd afgesloten. Helaas kon de winst net niet worden binnen gesleept. Er werd met 4-6 verloren; Joeri en Bob wonnen beide twee enkelpartijen.

Team 2 deed het beter! Derk, Rens en Jorg namen het op tegen TCB 6 uit Beuningen. De heren waren in goede vorm en wisten eveneens met minimaal verschil de wedstrijden te verliezen of te winnen. Het eindresultaat mag er wezen: 6-4 winst, waarbij Jorg al zijn enkelpartijen won, Derk twee stuks en Rens ook een wedstrijd wist binnen te slepen.

Eventjes leek het erop dat team 3 de belofte van “de lijn van 10-0” waar ging maken. De eerste zes partijen tegen TCB 8 werden allemaal knap gewonnen. Pas in de zevende wedstrijd moest Achmed zijn tegenstander feliciteren na een nipt verlies. Het werd uiteindelijk een overwinning van 8-2, waarbij John van alle tegenstanders wist te winnen, zowel Remco als Achmed er twee won en de dubbel Johnco (John en Remco natuurlijk) bleek te sterk voor de tegenstander. Netjes!!

Junioren te sterk in Groesbeek

Op zaterdag gingen de junioren op pad. Hugo en Emma namen het met z’n tweetjes op tegen GTTC 2 uit Groesbeek. Ook het tweede team reisde af naar Groesbeek, waar Ian en Teun het opnamen tegen het vierde team van GTTC.

Beide teams keerden met winst huiswaarts: Hugo won al zijn enkelpartijen (vier stuks) en Emma pakte een punt. De dubbel was wederom te sterk voor de tegenstander en werd tweemaal gewonnen. Een nette 3-7 winst! Teun en Ian hebben de winst onderling ietsie meer verdeeld: Het was Teun die drie partijen wist te winnen, Ian behaalde knap netjes twee keer de winst. Tel daar een keertje winst in de dubbel bij op en dat maakt een 4-6 winst! Lekker bezig dame en heren!!