Getavé 3 pakt de winst in eerste wedstrijdronde

Achmed, Simon en Derk starten het seizoen sterk. Ze namen het vorige week vrijdag op tegen De Kroon 2 uit Malden. Zowel Achmed als Derk wonnen alle enkelpartijen en Simon sloot er twee met winst af. Resultaat: een schitterende 2-8 winst!

De eerste wedstrijd van team 1 werd met een krappe week verzet. Joeri, Max en Bob namen het woensdag op tegen Hercules 4. Er werd met 6-4 verloren, maar de start in een hogere klasse is zeer fraai te noemen. Naast de dubbel (Joeri en Bob), won Bob er twee en haalde Joeri op de valreep in zijn laatste partij het vierde punt binnen.

Team 2 nam het met Jorg, Rens en Imke op tegen HTTC 71 2. De partijen zijn degelijk te noemen, maar het was Jorg die een partijtje met winst af wist te sluiten. Het werd 9-1.

Het debuut van het jeugdteam is een mooie! Hugo en Emma namen het thuis op tegen Essentia en speelden naast twee dubbels, elk vier enkelpartijtjes. Eén tegenstander bleek hen te sterk af, maar Hugo wist zeer netjes twee maal te winnen en Emma zorgde voor het derde punt op het scorebord!