Drie keer ruime winst in vierde wedstrijdronde

In het weekend van 6 en 7 oktober stond de vierde wedstrijdronde op het programma. Zowel de senioren als junioren speelden een thuis-wedstrijd. Drie keer werd de winst ruimschoots binnen gehaald, met daarbij de eervolle vermelding dat Junioren 1 met maar liefst 10-0 wist te winnen!

Senioren

Felix, Joeri en Bob van team 1 kregen Etac ’80 3 uit Elst op bezoek. Geen onbekenden en voor aanvang werd (theoretisch gezien) duidelijk dat hier punten tegen gescoord konden (moesten) worden. En zo geschiedde! Felix was wederom in topvorm en won al zijn enkelpartijen, Bob en Joeri wonnen beide twee partijen en het dubbelduo ‘Hakken en zagen’ (Joeri/Bob) was de tegenstander te sterk af; het werd 8-2!

Team 2 nam het met Geert, Derk en Rens op tegen Akris 2. De partijen bleken aan elkaar gewaagd. Helaas trokken zij nipt aan het kortste eind en glipte de overwinning door de vingers; er werd met 4-6 verloren. Derk was twee maal de tegenstander de baas, Geert en Rens wonnen er beide een.

John, Simon en Theo, oftewel team 3, namen het op tegen Taflan 4. Het ging bij aanvang gelijk op, maar na de 2-2 gelijke stand was de diesel warm gedraaid en werden de partijen binnen gesleept. Uiteindelijk werd er met 7-3 gewonnen, netjes! John en Simon wisten alle enkelpartijen te winnen en Theo won er een.

Junioren

In de inleiding werd het al benoemd; Team 1 wist met maar liefst 10-0 te winnen! Hugo en Emma namen het op tegen Hutaf 3 dat met vier spelers naar Gendt was afgereisd. Op de dubbelpartijen en één enkelpartij na, werden alle partijen met 3-0 gewonnen. In de dubbelpartijen bood de tegenstander meer weerstand en werd de winst met 3-1 en 3-2 binnen gesleept.

Team 2 speelde eveneens in tweemansopstelling. Teun en Jules namen het op tegen drie spelers van Trumelo 1. Spannende partijen die resulteerden in een gelijk spel. Jules wist geen enkelpartij te winnen, maar Teun won drie maal een enkelpartij en ze wisten allebei de dubbelpartijen te winnen. En het vermelden wel waard: Ze staan bovenaan in de poule!