De strijd op het NSM

Vanuit Getavé gingen twee man naar het Nederlandse Senioren Meerkampen C,E,G. Met een mooie E licentie mocht Felix naar Groesbeek toe. Derk ging samen met zijn coach naar Zwolle voor de eerste ronde. Hij heeft namelijk een G licentie.

Soms lukt het ’t net wel

Felix begon het toernooi erg goed. Hij wist namelijk in zijn eerste drie partijen er twee te winnen. En zoals we van Felix kennen was het net weer eens aan zijn zijde. Of hoe Felix het noemde “Het netje is me goed gezind”. Helaas zat er een ticket voor de volgende ronde helaas niet in. Hij wist namelijk zijn overige partijen niet te winnen en werd daardoor vijfde in de poule.

De strijd voor de volgende ronde

Een kilometer of 100 verderop speelde Derk zijn eerste ronde. Samen met zijn coach, reisde hij helemaal naar het Overijsselse Zwolle toe. De eerste wedstrijd van Derk was erg spannend. Het was zeker niet Derks sterkste optreden, maar op karakter wist hij de pot naar zich toe te trekken en hem in de vijfde game met 13-11 te winnen. Daarna ging alles een stuk soepeler. Derk wist al zijn tegenstanders van zich af te bijten en gaf maar een game weg. Daardoor werd hij eerste in de poule te worden en mag hij op 5 maart opnieuw laten zien wat zijn kwaliteiten zijn.