De alles-is-omgegooid poule

Op zondag 5 maart mocht Derk weer op pad voor het NSM met zijn coach. Het was namelijk de halve finale van de Heren G. Hij heeft zich geplaatst tijdens de kwartfinales. Zie: De strijd op het NSM. Nu was het de hoogste tijd om zijn avontuur voort te zetten in de zaal van TTV Waalwijk.

Alles door elkaar

In de meeste gevallen heb je in poules dat de nummer 1 van iedereen wint, nummer 2 van alleen nummer 1 verliest etc. In deze poule was dat nou net niet het geval. Alles en iedereen won en verloor van elkaar waardoor de spanning immens hoog was en dat je eigenlijk niet meer weet wie er nou door.

Voor Derk was dit natuurlijk een sterkere poule dan voorheen. Daardoor waren de wedstrijden erg spannend. Daarbij was het ook niet gemakkelijk dat het geluid van de bal minder goed te horen was dan anders. Ofwel het gejuich van het publiek was moeilijk verstaanbaar.

Gelukkig won Derk zijn allereerste potje. Dat gaf hem vertrouwen, helaas gingen wedstrijden 2 en 3 iets minder. Daarom was het wedstrijd 4 weer de tijd om toe te slaan en uiteindelijk ook nummer 5 naar binnen te slepen. Helaas was dit niet genoeg om de ticket naar de volgende ronde binnen te slepen.

Ondanks alles was het een waar genoegen om met het NSM mee te doen. En kon de coach toch stiekem heerlijk genieten van een “Brabants ontbijtje” (bier en worstenbroodjes).

Wil je de uitslagen zien zie dan:

NSM G – Heren – NSM G – Heren HF P3