Updates

N.a.v. de persconferentie op vrijdag 14 januari, zijn we verheugd weer een balletje te mogen slaan! Dit gaat, zoals we inmiddels gewend zijn, aan de hand van richtlijnen en maatregelen - geldend per 15 januari 2022. Deze zijn te vinden in ons protocol "Verantwoord tafeltennissen bij Getavé". Lees deze voordat je komt even door en voorkom verrassingen.

Helaas, de persconferentie van vorige week heeft geleid tot nieuwe en een verscherping van bestaande maatregelen. Deze maatregelen, welke gelden per 14 oktober, hebben direct gevolg voor het tafeltennissen bij Getavé.

Zo werd de competitie per direct stil gelegd. Dit betekent een zeer kort competitiedebuut van Simon bij team 4. De zoektocht naar invallers voor team 3 kan worden gestaakt. Het eventuele kampioenschap bij team 2 glipt hen door de vingers en het eerste team heeft maar drie wedstrijden kunnen spelen. Ook Joeri zijn debuut in de Landelijk B-klasse bij ONI is tot een abrupt einde gekomen.

Aansluitend op de overheidsmaatregelen, heeft de Leemhof besloten eveneens de deuren - al dan niet tijdelijk - te sluiten. Dit betekent dat zowel de jeugd tijdens trainingen als de recreantengroepen van dinsdagochtend en donderdagavond geen balletje meer kunnen slaan.

Wordt vervolgd....