Kampioenen! 

Op zaterdag 22 April was de beslissende wedstrijd voor het jeugdteam. Ze hadden nog drie punten nodig om het kampioenschap in eigen hand te hebben. Revanche uit Schaijk kwam op bezoek met z’n vieren om het op te nemen tegen het sterke tweemaster team bestaande uit Emma en Hugo.

De eerste wedstrijd van Hugo ging gewonnen in drieën. Helaas won Emma haar eerste spannende wedstrijd net niet ondanks een spannende partij met 12-10 in de vijfde game.

De volgende twee wedstrijden van Emma en Hug, die tegelijkertijd werden gespeeld werden allebei in drieën overtuigend gewonnen en dus was het officiële kampioenschap binnen. Gefeliciteerd!

Nu de spanning eraf was na dit fantastische hoogtepunt waren er nog een aantal andere mijlpalen die behaald konden worden. Beginnende met de dubbel. Na opnieuw twee dubbelwedstrijden gewonnen te hebben is de ongeslagen reeks bij in totaal 19 dubbels dit seizoen voltooid, wat een fantastische prestatie.

Ook alle andere partijen gingen gewonnen waardoor nog een andere mijlpaal is bereikt l, Hugo heeft een perfect seizoen afgesloten met een percentage van 100%! Heel knap! Ook Emma en Stijn hebben heel veel wedstrijden gewonnen met respectievelijk een percentage van 55% en 56%. Dit resulteert in een totaal van 78 punten van de maximale 100 in een seizoen.

Team 1 van de jeugd met Emma, Stijn en Hugo zal volgend seizoen uitkomen in de 3de klasse voor jeugd. Heel veel succes volgend seizoen!