Een terugblik op de eerste helft

Een wat verlaat wedstrijdverslag van de laatste twee wedstrijdrondes. We voegen het samen en maken er direct een terugblik van op de volledige eerste helft.

Team 1 heeft in de laatste twee wedstrijden duchtige tegenstanders getroffen. Op 7 oktober speelden Felix, Joeri en Bob tegen Litac 3. Nagenoeg alle partijen en games werden met een minimaal aantal punten verschil afgesloten. Zowel voor Felix als Joeri pakten deze gunstig uit: Ze wisten alle enkelpartijen te winnen. Voor Bob viel het helaas andersom: Hij verloor al zijn enkelpartijen. Een nette (en de eerste!) overwinning van 4-6. Een weekje later werd er gespeeld tegen TTV Ede 6 en waren de partijen ook hier aan elkaar gewaagd. Dit keer was het juist Bob die voor een (en het enige) puntje wist te zorgen. Klassenbehoud zal met de momenteel behaalde 14 punten lastig worden, maar zeg nooit ‘nooit’!

Op 7 oktober namen Geert en Jorg het samen met invaller Derk op tegen TTV Ede 9. De helft van de partijen werd in 4 games of meer besloten. Het ging gelijk op en dit uit zich dan ook in een wellicht terechte einduitslag: 5-5. Een weekje laten kregen zij Herpen 2 op bezoek. Hier werden er helaas wat minder punten behaald. Zowel Jorg als Geert won één enkelpartij en Imke moest drie keer haar tegenstander met de winst feliciteren. Het werd – incl. de gewonnen dubbel – 3-7. Ook team 2 bungelt helaas onderaan in de poule, met 19 behaalde punten. Nog even aanpoten in de tweede helft!

Team 3 doet goede zaken in de 5e klasse. In de eerste helft hebben zij 29 punten weten te behalen, mede door de knaller van een winst op 14 oktober tegen Mitac 3. John en Achmed wisten alle enkelpartijen te winnen, Theo won er twee en ook de dubbel werd gewonnen. Het werd 9-1. Dit maakt het verlies op 4 oktober tegen Herpen 5 weer een beetje goed. Toen werd er helaas verloren tegen de huidige koploper. Het was Derk die de eer wist te redden door twee enkelpartijen met winst af te sluiten.

Onze jeugd draait een mooi eerste seizoen. Emma en Hugo als vaste opstelling en regelmatig versterkt door Stijn. De afgelopen 3 wedstrijden is er helaas geen winst behaald: tegen Revanche 2 werd het 1-9, tegen Revanche 3 werd het 4-6. In de laatste wedstrijd, een verzette wedstrijd tegen GTTC Groesbeek 3, is er echter met een gelijkspel afgesloten! Stijn en Emma pakten beide een puntje en Hugo wist er twee te winnen. De jongens wisten via een dubbel nog een extra puntje te scoren. Op naar de tweede helft!