Een spannende strijd in Huissen voor een plek bij de laatste 32

Op vrijdag 10 juni gingen zowel team 1 als 2 naar het verre Huissen toe voor de laatste poule wedstrijd. Voor beide teams was het spannend. Het was al niet meer mogelijk om de eerste plek in de poule te pakken, maar wel een mooie 2e plaats.

Getavé 1 aan het knokken

Getavé 1 moest tegen Hutaf 1 voorafgaand had Getavé 9 punten en Hutaf 10 punten. Dus degene die wint gaat door. Na hard geknokt te hebben wisten ze niet de eindstreep te halen. Derk had een knappe prestatie geleverd om er 1 te winnen. Ook Bob wist er 1 te winnen, maar dat was helaas niet genoeg en verloren ze helaas met 7-2.

Getavé 1 + 2 naast elkaar aan het spelen

De spanning zat er hoog in

Voor Getavé 2 was het ook een spannende pot. De punten waren zo verdeeld dat winnen doorgaan was. Joeri had een sterke avond en behaalde maximale aantal punten van 3. Ook Rens speelde verrassend goed, maar helaas wist Rens geen punten te pakken. Maar de grootste verrassing van de avond was Remco. De eerste pot voor Remco was geen makkie en was snel verloren. De tweede wedstrijd wist Remco op onverwachte manier binnen te spelen. En zo had Getavé 2 4 punten en zo ook Hutaf. Het was de laatste wedstrijd wat op Remco aankwam. de eerste 2 games waren al snel verloren helaas, maar toen pakte Remco er 2. Zo stond het 2-2. In de laatste game ging het erom en was enorm spannend, maar helaas verloor Remco het met 15-13.


Daarbij was het voor beide teams gelijk het einde van het Wiltschut seizoen. Het was enorm gezellig. Tevens dat we geen vervolg ronde eruit hadden gespeeld.