De kop is er af!

De kop is er af! Vorige week is de najaarscompetitie van 2020 van start gegaan. In tegenstelling tot voorgaande seizoenen, is er dit seizoen voor gekozen geen dubbelspel te spelen. Dit in het kader van de huidige Corona-crisis. Er worden daarom geen 10 maar 9 wedstrijden per avond gespeeld. Dit om één lijn te trekken voor de volledige competitie, met als bijkomend voordeel: Uit iedere wedstrijd komt er een winnaar voort! 

Namens Getavé mocht team 3 er met deze eer vandoor gaan; Martijn, Theo en Ahmad wisten als enige de winst te pakken. Zij namen het op donderdag thuis op tegen Revanche 4. De partijen waren aan elkaar gewaagd, het gros werd in 4 of 5 games beslist. Martijn wist al zijn partijen te winnen, Ahmad volgt met twee gewonnen partijen en Theo won er één. Het werd 6-3.

Zowel team 1 als 2 verloor helaas nipt met 5-4. Bij team 1 was het Jorg die voor de meeste punten scoorde tegen Treffers (A) 3. Hij won twee partijen. Ook hier werd het gros van de partijen 4 of 5 games beslist. De 4-gamers in het voordeel van de Treffers, maar in de 5-gamers trokken Geoffrey en Lisanne aan het langste eind; zij wonnen er beide één.

Ook bij team 2 spanden de wedstrijden er om. Sommige partijen en games werden nipt gewonnen of verloren, in andere games was het verschil groot. Kortom: Het vloog alle kanten op tegen GTTC Groesbeek 4, helaas meer in het voordeel van de tegenstander. Bob won al zijn enkelpartijen en Joeri wist er een te winnen. Max helaas geen.

Team 4 speelde met Rens, Derk en Remco thuis tegen Smash 2. Rens was in sterke vorm, want hij wist al zijn enkelpartijen te winnen. Derk en Remco wisten het de tegenstanders bij vlagen wel lastig te maken, maar helaas konden zij geen winst pakken. Het werd 3-6 voor de bezoekers.