We stellen het op prijs dat je voor aanvang ons protocol "Verantwoord tafeltennissen bij Getavé" hebt door gelezen. 


Het is lang, heel lang, stil geweest. En weten allemaal waardoor dat komt... Het voorjaarsseizoen werd in maart zowel competitief als recreatief abrupt beëindigd en door de reguliere zomerstop zijn we daarnaast ook niet gestart per 1 juli, het moment dat binnensporten weer mocht. De vraag "Wanneer kunnen we weer spelen?" bleef dan ook lang onbeantwoord. Deze vraag is inmiddels concreet te beantwoorden: Vandaag! 

Gestart wordt er met een jeugdtraining, gevolgd door senioren recreanten en competitiespelers. In week 38 start tevens het najaarsseizoen van 2020. In de grote lijn is er voor gekozen de poule-indeling van het voorjaarsseizoen aan te houden. Hetzelfde geldt voor de indeling van de teams. Aankomend seizoen is deze als volgt:

  • Team 1, 3e klasse: Jorg, Geoffrey, Geert, Lisanne
  • Team 2, vierde klasse: Felix, Max, Joeri, Wilbert en Bob
  • Team 3, vijfde klasse: Theo, Martijn en Achmed
  • Team 4, vijfde klasse: John, Rens, Remco en Derk

We wensen iedereen een sportief, maar in dit geval bovenal gezond, seizoen!


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.