Het was aan Theo, Martijn en Achmed van Getavé 3 om er als enige in de derde wedstrijdronde met de winst vandoor te gaan. Zij namen het op maandag 3 februari op tegen Victoria 62 1. In de eerste vijf partijen werd er aan het langste eind getrokken: Ze waren aan elkaar gewaagd, maar werden met winst afgesloten. In de tweede helft werden er drie punten vergeven, maar de eindstand mag er zijn: Martijn won al zijn enkelpartijen, Achmed won er twee en Theo won er één. Inclusief de gewonnen dubbel (Martijn + Theo) kwam de teller uit op 3-7. 

Getavé 1 was een weekje vrij wegens een verzette wedstrijd. Door het verzetten van deze wedstrijd, had Getavé 2 - welke het opnam tegen GTTC Groesbeek 5 - op vrijdag 7 februari de gehele speelzaal voor zich alleen. In tegenstelling tot het derde team, keken Max, Felix en Bob halverwege de avond op tegen een 1-5 achterstand. Geen enkele partij werd in drie games besloten en gelukkig vielen de punten vanaf dat moment wel weer iets meer richting Getavé. De 1-5 achterstand werd nog enigszins rechtgetrokken naar een 4-6 verlies. Bob won er twee, Max en Felix wonnen er beide één.

Getavé 4 speelde een uitwedstrijd tegen Akris 6 (Nijmegen). Het bleek een sterke tegenstander, want het merendeel van de partijen werd met 0-3 verloren en de eindstand liegt er helaas ook niet om: Er werd met 10-0 verloren.


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.