Het was een zeer degelijke vierde wedstrijdronde voor Getavé. Zowel team 1 als 2 speelde op vrijdag 6 maart een thuiswedstrijd. Beide teams wisten tevens de avond met winst af te sluiten. Getavé 3 wist er een gelijkspel uit te slepen, maar Getavé 4 moet het helaas doen met een nederlaag.

Getavé 1 speelde met Lisanne, Geert en Geoffrey tegen koploper van de poule Bit.nl 8. De heren en dame waren in goede vorm, want ondanks dat partijen aan elkaar gewaagd waren, was team 1 de tegenstanders veelal de baas. Geert en Geoffrey wonnen alle enkelpartijen, Lisanne won er een en ook de dubbel werd gewonnen. Er werd met 8-2 gewonnen!

Getavé 2 was eveneens in zeer goede vorm, want Max, Felix en Bob wisten met 10-0 van Hutaf 9 te winnen! Op één partij na, werden alle partijen in 3 games besloten. Voor aanvang stond dit team, met nog maar twee gespeelde wedstrijden, onderaan in de poule. Per gewonnen partij stegen zij en staat team 2 nu met één wedstrijd minder gespeeld op de tweede plek.

Getavé 3 ging op bezoek bij HTTC 71 5 te Heteren. Het was aan Achmed, Martijn en Lucas om de punten binnen te halen en dit ging ze vrij goed af. Martijn was al zijn tegenstanders te sterk af en won al zijn enkelpartijen. Lucas en Achmed wisten hier beide een maal winst aan toe te voegen, wat de eindstand op een nette 5-5 brengt.

Getavé 4 had het duidelijk lastiger in Nijmegen. Rens, Remco en Derk namen het op tegen het 10e team van TT Nijmegen. Helaas wisten zij geen partij te winnen en werd er huiswaarts gekeerd met een 10-0 nederlaag.


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.