Updates

N.a.v. de persconferentie op vrijdag 14 januari, zijn we verheugd weer een balletje te mogen slaan! Dit gaat, zoals we inmiddels gewend zijn, aan de hand van richtlijnen en maatregelen - geldend per 15 januari 2022. Deze zijn te vinden in ons protocol "Verantwoord tafeltennissen bij Getavé". Lees deze voordat je komt even door en voorkom verrassingen.

Goed nieuws, we kunnen weer tafeltennissen! Vanaf woensdag 19 mei gaan de nieuwe versoepelingen in, wat betekent dat binnensporten onder voorwaarden weer mogelijk is.

In overleg met De Leemhof is besloten om vanaf donderdag 20 mei weer te gaan starten. Dat betekent dat er vanaf dan de volgende speelmomenten beschikbaar zijn:

- Donderdag van 18.00 - 19.30 uur: Jeugdtraining (nadere info volgt via trainer);
- Donderdag van 20.00 - 22.00 uur: Senioren;
- Dinsdag van 10.00 - 12.00 uur: Senioren Part-timers.

Het protocol zoals vorig jaar opgesteld is op enkele punten aangepast, maar nagenoeg hetzelfde. De actuele versie vind je onder het menu Corona-protocol.

Wij hopen dat er snel weer meer mogelijk wordt met minder beperkingen, maar zijn blij dat we na meer dan een half jaar eindelijk weer de mogelijkheid kunnen bieden om te tafeltennissen!

Als jullie nog vragen hebben, dan horen wij die uiteraard graag!