Updates

N.a.v. de persconferentie op vrijdag 14 januari, zijn we verheugd weer een balletje te mogen slaan! Dit gaat, zoals we inmiddels gewend zijn, aan de hand van richtlijnen en maatregelen - geldend per 15 januari 2022. Deze zijn te vinden in ons protocol "Verantwoord tafeltennissen bij Getavé". Lees deze voordat je komt even door en voorkom verrassingen.

Op 25 september is door de vier seniorenteams de tweede wedstrijdronde gespeeld. Twee van de vier wisten de avond met winst af te sluiten; toevalligerwijs ook beide thuisspelende teams.

Team 1 nam het met Geoffrey, Jorg en Geert op tegen Herpen 6. Eén tegenstander was hen allen te sterk af, maar het merendeel werd door Getavé gewonnen: Zowel Geoffrey als Jorg won er twee, Geert won er één. Dit maakt een uitslag van 5-4.

Bij team 2 waren het Felix, Max en Joeri die de punten binnen wisten te halen tegen Akris 5. Felix was in goede vorm, want hij wist al zijn enkelpartijen te winnen. Maar ook Joeri en Max speelden sterk, zij wonnen er beide twee. Dit maakt het een zeer nette overwinning van 7-2.

Martijn, Theo en Ahmad van team 3 gingen op bezoek bij ONI 7. Degelijke partijen, waarvan de tegenstander hen net een maal te sterk af was om de winst te kunnen pakken. Theo en Ahmad wonnen er beide een, Martijn won er twee; het werd 5-4.

John, Derk en Rens van het vierde team brachten een bezoek aan TN 8. Dat dit een lastige dobber bleek, hadden zij vooraf niet voorspeld. De tegenstander bleek hen 8 maal te sterk af, enkel John wist voor een puntje - in zijn laatste wedstrijd - te zorgen.