Jeugd
Zowel team 1 als team 3 gingen op bezoek bij TCB in Beuningen. Team 2 nam het op tegen SKF.

Team 1 speelde met Sanne, Gijs en Cody. Het 2e team van TCB waar ze tegen moesten, bleek voor aanvang niet voor niets de koploper in de poule. Ons eerste team moest het namelijk helaas ontgelden met een 7-3 verlies. Alleen Sanne wist twee partijen te winnen en ook de dubbel ging naar Getavé.

Rik, Jan en Joost van team 2 namen het op tegen SKF 9. De start was goed te noemen, want ze stonden namelijk al vrij snel met 1-3 voor. Toen ging het echter berg afwaarts en wist alleen Rik nog een enkel partij te winnen. Jan won er, ondanks zijn inzet en goed spel, helaas geen. Joost wist één partij te winnen en Rik was overduidelijk de sterkste en won er twee. Het werd 6-4 voor SKF.

Joeri van team 3 staat na de wedstrijd van afgelopen zaterdag nog steeds op 100%! Voor Imke en  Rens bleken de tegenstanders van TCB 3 helaas iets te sterk. Ondanks de leuke wedstrijden wisten ze hun partijtjes niet in winst om te zetten. Toch werd de eer van Getavé gered, want Joeri wist beide partijen te winnen en ook werden de twee dubbels van team 3 met winst afgesloten. Het werd daardoor 6-4 voor TCB. 

Senioren
Team 1 speelde op donderdag 3 oktober met Jorg V., Geoffrey en invaller Alex van team 2 uit tegen ONI 4. Jorg V. en Geoffrey bleken te sterk voor ONI, want ze wisten al hun enkelpartijen met winst af te sluiten. Alex verloor, ondanks verschillende partijen in 5 games gespeeld te hebben, al zijn partijen. De dubbel werd afgesloten in het voordeel van Getavé, wat hen een 3-7 overwinning opleverde.

Op vrijdag 4 oktober mocht Alex opnieuw aan de bak in zijn eigen team. Samen met Timo en Bob werd er gespeeld tegen het 5e team van Zevenaar. De “opwarmpartijen” van Alex zijn invalbeurt, bij team 1 een dag eerder, bleken geholpen te hebben. Twee van de drie partijen wist hij namelijk te winnen. Timo en Bob wonnen beide helaas maar één partij, wat de stand op een 4-6 in het voordeel van de bezoekers brengt. 

Theo, Max en Emiel speelden eveneens op donderdag 3 oktober. Ze namen het op tegen ATC uit Afferden. Emiel is in goede vorm, want ook dit keer wist hij al zijn partijen te winnen. Theo wist één enkelpartij te winnen. Max moest de avond helaas afsluiten zonder winst. Het werd 6-4 voor de thuisspelende vereniging.

Team 4 speelde dit keer met Paul, Henri en Harald thuis tegen Smash 2. Smash 2 bleek met een (sterke) invaller te zijn gekomen. Alleen Paul wist van hem te winnen. Harald en Henri wisten daarentegen wel allebei  een andere partij te winnen. Drie winstpartijen brengt de stand uiteindelijk op 3-7 in het voordeel van Smash.

Lisanne, Gert-Jan, Gido en André namen het op tegen TCB 6 in Beuningen. Gido wist zijn eerste partij niet te winnen, waardoor de eerste partij naar TCB ging. Daarna ging het echter zeer hard vooruit in het voordeel van Getavé. Op de laatste wedstrijd van Lisanne na werd alles gewonnen. Gert-Jan wist al zijn partijen te winnen, Gido en Lisanne wonnen er beide twee en de dubbel van Lisanne met 4e man André bleek zeer goed uit te pakken. Het werd 2-8 voor Getavé.


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.