Op zaterdag 28 september speelden alle drie de jeugdteams thuis. De senioren waren een dagje eerder aan de beurt.

Jeugd
Sanne en Cody van team 1 speelden dit keer eveneens weer met invaller Joeri van team 3. Eveneens bleek dit een goede invalbeurt te worden: Al snel stonden ze voor met 6-0. Sanne en Cody wisten hun enkelpartijen te winnen en Joeri won er één van de drie. Dit maakt de stand 8-2 en levert ze voor nu de tweede plaats op in de poule. Volgende week spelen ze tegen koploper TCB 2. 

Team 2 lijkt eindelijk ontwaakt te zijn! Afgelopen twee wedstrijden werden door Rik, Jan en Joost vrij ruim verloren, maar de wedstrijd tegen Herpen 3 wisten ze vrij ruim te winnen. Alleen Matthijs Loozen van Herpen bleek iets te sterk en won alles. De andere twee tegenstanders werden door team 2 verslagen en ook wonnen ze de dubbel. Dit levert ze een 7-3 overwinning op. 

Bij team 3 was de uitslag helaas precies andersom; een 3-7 verlies tegen GTTC Groesbeek 3. De tegenstanders bleken een maatje te groot, behalve voor Joeri. Hij wist al zijn drie partijen te winnen. Met deze uitslag, en een wedstrijd minder gespeeld dan de koploper, staan ze nu qua stand precies in het midden van de poule. 

Senioren
Jorg V., Rens en Geert van team 1 speelden dit keer, in tegenstelling tot vorige week, met een compleet team en dit levert ze direct de winst op. Jorg en Rens wisten twee partijen te winnen en Geert won er één. Ook de dubbel werd gewonnen, wat de eindstand op een 4-6 overwinning maakt tegen SKF 8.

Team 2 met Wilbert, Timo en Bob namen het op tegen Westa 4. Vanuit een 1-3 voorsprong, via een 4-3 achterstand, werd er uiteindelijk gewonnen met 4-6. Zowel Wilbert als Bob wisten twee partijen te winnen. Timo won er een en de dubbel van Timo en Bob pakte deze keer goed uit. 

Emiel, Theo en Max van team 3 namen het op tegen Topspin 2. Emiel wist al zijn partijen te winnen, Max won er twee en Theo won er een. Ook de dubbel werd gewonnen, wat de uitslag op een 3-7 overwinning brengt. Momenteel zijn ze, samen met ONI 6, koploper in de poule! 

Voor Getavé 4 bleek MOVC 4 helaas te sterk, want er werd verloren met 7-3. John wist een partij te winnen en Harald won er twee. Henri verloor helaas al zijn partijen. 

André, Bobby en Gido van team 5 wisten hun tegenstanders van ONI 10 vrij ruim te verslaan. André won al zijn partijen, Bobby en Gido wonnen beide twee partijen. Het werd uiteindelijk 7-3.  

 


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.