Op zondag 21 april vond het familietoernooi plaats; het toernooi waarbij zowel junior- als seniorleden aan mee kunnen doen en zij familie, vrienden en bekenden mee kunnen nemen. Dit staat altijd garant voor een drukke dolle boel, zeker als er door maar liefst 50 deelnemers op 5 tafels fanatiek gespeeld, gelachen en plezier gemaakt wordt!

In koppels werd er via 4- en 5-kampen gespeeld voor een plaatsje in de finale. Uiteindelijk won Melanie samen met Nina de finale van Robin K. en Stella, gefeliciteerd met jullie 1e en 2e prijs! Naast deze prijzen werd er ook nog een originaliteitsprijs weg gegeven. Deze werd gewonnen door “het Aangeschoten Wild”. Wie? Wat? Dat is vanaf heden het synoniem voor de familie Schutte! Verkleed als konijnen werden René, Linda, Miriam en Margo bij aanvang opgejaagd en beschoten door de als soldaten verklede Bram en Joeri. Tijdens het spelen werden de pistolen en geweren natuurlijk even weg gelegd, maar de konijnen-oren bleven op! Hartstikke leuk bedacht en daarom ook proficiat met deze prijs! Ter afsluiting werd er door een aantal fanatiekelingen nog rond-om-de-tafel gespeeld op een vergrote tafel.

Organisatie, deelnemers en publiek hartstikke bedankt voor de gezellige en sportieve dag! DA Carla, bedankt voor de leuke prijspakketten! 

 


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.