Helaas, de persconferentie van vorige week heeft geleid tot nieuwe en een verscherping van bestaande maatregelen. Deze maatregelen, welke gelden per 14 oktober, hebben direct gevolg voor het tafeltennissen bij Getavé.

Zo werd de competitie per direct stil gelegd. Dit betekent een zeer kort competitiedebuut van Simon bij team 4. De zoektocht naar invallers voor team 3 kan worden gestaakt. Het eventuele kampioenschap bij team 2 glipt hen door de vingers en het eerste team heeft maar drie wedstrijden kunnen spelen. Ook Joeri zijn debuut in de Landelijk B-klasse bij ONI is tot een abrupt einde gekomen.

Aansluitend op de overheidsmaatregelen, heeft de Leemhof besloten eveneens de deuren - al dan niet tijdelijk - te sluiten. Dit betekent dat zowel de jeugd tijdens trainingen als de recreantengroepen van dinsdagochtend en donderdagavond geen balletje meer kunnen slaan.

Wordt vervolgd....


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.