Geplaatst op NTTB Gelre - 5 feb 2020

Het was weer zover! Het starterstoernooi stond weer op het programma vandaag (18 januari), dat dit keer werd georganiseerd bij TTV ONI. Er waren 20 spelers die helemaal klaar waren voor deze dag en er erg veel zin in hadden!

Om 10.00 begon het toernooi met eerst natuurlijk een voorwoord van de organisatie, daarna mochten de spelers aan de bak! Het toernooi begon met allemaal spelletjes als warming up. Zo stond er een tafeltennisrobot waar de kinderen tegen mochten spelen, ze mochten smashen tegen een gevorderde speelster, bij de andere tafel mochten ze zoveel mogelijk bekertjes omslaan en bij de andere tafel mochten ze mikken op van allerlei materialen. Kortom; iedereen was warm en klaar voor het toernooi dat na een kleine pauze ook begon! In deze pauze konden de kinderen fruit pakken met een beker limonade.

Er werd gespeeld in twee poules waarbij iedereen tegen veel verschillende spelers speelden. Hierbij werden schitterende rally´s gespeeld en maakte de spelers het elkaar erg moeilijk! De spelers konden lekker veel potjes spelen achter elkaar door dus van stilzitten was geen sprake en als je dan toch rust had dan moest je tellen. 🙂 Ze speelde allemaal maar een game tegen elkaar dus had was erg spannend in de poules en er waren ook veel verassingen, iedereen kon van elkaar winnen. Er konden uiteindelijk maar twee winnaars komen van beide poules. Dit werd uitgerekend door de organisatie terwijl de spelers even rust hadden na zoveel wedstrijden. Ze konden tijdens dit rustmoment even nieuwe energie bijtanken met een worstenbroodje en een lekker glaasje limonade! Er werd namelijk nog een vervolgronde gespeeld waarbij de winnaars van beide poules tegen elkaar speelde voor de prijzen en de nummers twee tegen elkaar, nummer drie etc. 

Van Getavé deden Emma en Rimichio mee. Beiden werden 8e in de eigen poule, wat betekent dat zij het tegen elkaar opnamen in de vervolgronde. Deze werd gewonnen door Emma.

 


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.