Het voorjaarsseizoen van 2020 is vorige week gestart en inmiddels zitten we ook alweer in de week van de tweede wedstrijdronde. Toch nog even een beknopte terugblik op week 1! 

Getavé 1 nam het thuis met Geoffrey, Lisanne en Jorg op tegen GTTC Groesbeek 3. Een degelijke start waarbij de partijen regelmatig aan elkaar gewaagd bleken. De eindstand mag dan ook wel terecht genoemd worden: 5-5. Zowel Lisanne als Geoffrey wisten twee partijen te winnen. Jorg zorgde voor het overige punt.

Ook Getavé 2 speelde een thuiswedstrijd. Max, Joeri en Felix namen het op tegen Herpen 7. Joeri bleek in ijzersterke vorm, want hij wist al zijn enkelpartijen. Max en Felix wonnen er beide twee en ook de dubbel werd gewonnen. Een vlammende start met 8-2 winst!

Getavé 3 is het seizoen helaas in wat mindere vorm gestart. John mocht invallen en wist meteen de score op een voorsprong te zetten. Achmed, Theo en ook John wisten vervolgens echter helaas geen partijen meer te winnen. Het werd 9-1 voor thuisspelende club Rhenus 4.

Getavé 4 speelde eveneens een uit-wedstrijd. Het debuut van Rens bij de senioren is op z'n minst sterk te noemen: Hij wist al zijn enkelpartijen te winnen. Ook Derk wist een punt binnen te slepen en de dubbel werd eveneens gewonnen. Een mooi begin van dit nieuwe seniorenteam, het werd 5-5!


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.