Zo'n twee weken na de jaarwisseling, maar het mag nog wel toch? De beste en sportieve wensen aan iedereen!

Een kleine terugblik op 2019 laat zien dat we het seizoen afgesloten hebben zonder kampioenteams of degradanten. Was het seizoen om die reden niet succesvol? Nee hoor, het was een prima en zogezegd stabiel seizoen. Er gebeurden geen gekke dingen en alle teams zijn min of meer in de middenmoot geëindigd. Met de opbrengst van de rommelmarkt hebben we weer mooie materialen aan kunnen schaffen voor Getavé, waaronder een robot en er zit nog wat nieuws in het verschiet... Hierover spoedig meer!

We snellen vooruit naar aankomend voorjaarsseizoen, dat volgende week zal beginnen. Sinds lange tijd heeft Getavé geen competitiespelende jeugd. Het vorige team, bestaande uit Joeri, Rens en Mitchell, is opgeheven. Joeri speelde al enige tijd mee bij het tweede team van de senioren en ook Rens gaat vanaf aankomend seizoen volledig bij de senioren spelen. Mitchell gaat aan de slag bij Treffers uit Arnhem, om daar het hoofdklasse team 1 van de junioren te versterken. 

Bij de senioren zijn er een aantal spelers die gestopt zijn met het spelen van competitie en we mogen een aantal nieuwe spelers verwelkomen. Dit heeft, naast het doorstromen van Rens vanuit de jeugd, vanzelfsprekend gevolgen voor de teamindeling. Deze is als volgt: Geert, Jorg, Lisanne en Geoffrey zullen net als vorig seizoen het eerste team vormen en eveneens uitkomen in de derde klasse. Bij Getavé 2 is John weg gevallen (maakt een overstap naar het nieuw gevormde team 4) en zal Wilbert nu ook in de praktijk zijn comeback gaan maken. Dit betekent dat dit team wordt gevormd door Felix, Joeri, Max, Wilbert en Bob en wederom in de vierde klasse zullen spelen. Door het weg vallen van een aantal spelers en de komst van de nieuwe aanwas, zijn de grootste veranderingen geweest in het derde en vierde team. Theo, Martijn, Lucas en nieuwe speler Achmend vormen team 3 en komen uit in de vijfde klasse. Remco en Derk mogen we verwelkomen in het vierde team, wat wordt versterkt door Rens en John en komt eveneens uit in de vijfde klasse.


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.