Vorige week werden de laatste wedstrijden gespeeld van 2019. Het spande er voor geen enkel team meer om, maar toch is het fijn om in de laatste ronde nog even wat punten te scoren. Getavé 1 was een weekje eerder al klaar met het seizoen. Hier loerde degradatie enigszins om de hoek, maar door de ruime winst van Hutaf 6 tegen Taflan 3 is dit team volgend seizoen verzekerd van de derde klasse.

Getavé 2 heeft in de laatste wedstrijdronde helaas wat punten laten liggen. Werd er in de vorige ontmoeting nog met 6-4 van Wehl 1 gewonnen, dit keer wisten Max, John en Bob maar drie punten te behalen. Met 53 behaalde punten is dit team op de vierde plaats geëindigd en zal er volgend seizoen wederom vierde klasse worden gespeeld.

Getavé 3 is met vier punten meer dan het tweede team op een nette derde plaats geëindigd. Hier heeft de 3-7 overwinning op Tik Hard 4 (welke met twee spelers speelde) mooi aan bijgedragen. Drie punten kregen André, Martijn en Theo cadeau, beide wisten ze er allen één te winnen en ook de dubbel werd gewonnen.

Ook de junioren zijn op een nette derde plaats geëindigd. In totaal wisten Mitchell, Rens en Joeri 60 punten te behalen; zes hier van werden er in de laatste wedstrijd tegen TT Nijmegen 1. Volgend seizoen is dit juniorenteam opgeheven: Zowel Joeri als Rens zal bij de senioren gaan spelen, Mitchell gaat aan de slag bij een andere club. Een aantal mooie seizoenen en behaalde kampioenschappen hebben de jongens beleefd!


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.