In de aanloop naar de laatste wedstrijd van het seizoen, stonden er afgelopen weken nog een paar partijen op het programma. Getavé 1 speelde tegen Hutaf 6 en Sethone 1. Tegen beide teams wisten zij helaas net niet de winst te pakken; het werd twee maal 6-4 voor de tegenstander. Voor Geoffrey, Geert, Jorg en Lisanne zit het seizoen er inmiddels op en staan zij momenteel op de een-na-laatste plek. Degradatie loert om de hoek, maar we hopen uiteraard op klassenbehoud!

Getavé 2 moest nog aantreden tegen Hutaf 8 en Bit.nl 9. Tegen Hutaf wisten Felix, Joeri en John zes punten te scoren. Tegen koploper Bit.nl hadden Felix, Joeri en Max het wat lastiger. Hier werden er vijf punten gescoord. Met 50 punten op de teller staat dit team nu sterk in de middenmoot. A.s. woensdag nemen John, Max en Bob het op tegen Wehl 1, welke twee puntjes onder hen staan.

Ook Getavé 3 wist afgelopen twee wedstrijden helaas niet de winst te pakken. Tegen Akris 4 werd er door Martijn, André en Lucas nipt met 4-6 verloren. Tegen Herpen 7 trad team 3 helaas aan met twee spelers; André en Theo. Hierdoor werden er drie punten verspeeld en door het winnen van de dubbel en twee partijen van André, drie punten gescoord.

De junioren hebben nog flink wat punten weten te behalen in de afgelopen twee wedstrijden. Tegen GTTC Groesbeek 1 werd er met 7-3 gewonnen door Joeri, Mitchell en Rens. Tegen Treffers (A) 2 leken ze nog een tandje bij te zetten, want er werd met 8-2 gewonnen. Aanstaande zaterdag staat voor hen ook de laatste wedstrijd gepland. Dan nemen zij het op tegen TT Nijmegen 1.


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.