Afgelopen weekend stond in het kader van de zevende wedstrijdronde. Het bleek voor alle teams een sterke te zijn, want allen gingen er met de winst vandoor!

Getavé 1 nam het met Lisanne, Geoffrey en Jorg op tegen Herpen 5. Werd er in de eerste ontmoeting nog gelijk gespeeld, dit keer wist zij een puntje meer te scoren. Jorg en Lisanne wonnen er beide twee, Geoffrey won er een en ook de dubbel (Jorg / Geoffrey) werd gewonnen.

Ook Getavé 2 wist, in tegenstelling tot de eerste ontmoeting tegen Essentia 1 waarin het gelijk werd, een winst van 6-4 te behalen. Felix was in goede vorm en won al zijn partijen. Max en John voegden daar beide een partij aan toe en ook hier werd de dubbel (Max / Felix) gewonnen.

Getavé 3 behaalde deze avond de sterkste uitslag. Martijn, André en Theo wisten met 7-3 van ONI 7 te winnen; een puntje meer dan de vorige keer. Hier was het Martijn die voor drie punten zorgde. André en Theo wonnen er beide een en ook de dubbel wisten zij in vijf spannende games met winst af te sluiten.

Een dagje later namen de junioren het op tegen ONI 2. De tegenstander speelde in een andere opstelling en dit heeft er misschien ietwat aan bijgedragen dat er dit keer niet met 10-0 werd gewonnen. Desalniettemin werd ook hier een zeer mooie winst behaald: De dubbel werd in vijf aan elkaar gewaagde games helaas net niet gewonnen, maar Rens won er een en Joeri en Mitchell wonnen alle enkelpartijen; 7-3!


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.