Bij het vorige verslag een klein telfoutje gemaakt. Voor Getavé 1 en 3 stond namelijk op vrijdag 25 oktober de zesde wedstrijdronde op de planning. Lisanne, Geert en Geoffrey van Getavé 1 namen het op tegen Herpen 5. De indeling in deze poule is ietwat omslachtig; tegen deze tegenstanders hebben ze het namelijk nog niet opgenomen (de volgende ontmoeting staat gepland op a.s. vrijdag). Het bleek een tamelijk goede avond en de partijen aan elkaar gewaagd (geen enkele wedstrijd werd in drie games beslist), getuige de eindscore: Er werd met 5-5 afgesloten, waarbij Lisanne en Geoffrey er twee wisten te winnen en Geert voor het andere punt zorgde.

Ook bij Getavé 3 schiet de planning wat heen en weer, wat ook hier betekent dat zij het voor eerst opnamen tegen hen tegenstanders: Akris 4. Het opstellen van Mitchell bleek een sterke zet! André wist geen partij met winst af te sluiten en Theo pakte één puntje. Het was Mitchell die er, naast de gewonnen dubbel samen met André, voor zorgde dat de vijf punten werden behaald. 

 


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.