Afgelopen weekend werd de zesde wedstrijdronde gespeeld. Voor alle teams stond een uitwedstrijd op het programma: Getavé nam het op tegen Taflan 3 uit Langenboom, Getavé 2 ging op bezoek bij HTTC 71 3 in Heteren en Getavé 3 ging naar Mill waar zij speelden tegen Mitac 3.

Getavé 1 speelde in dezelfde opstelling als bij de eerste ontmoeting tegen Taflan. Waar zij toen echter de avond afsloten met een gelijkspel, wisten Jorg, Geert en Geoffrey dit keer de winst binnen te slepen. Geert en Geoffrey wonnen twee partijen, Jorg won er één en ook de dubbel werd gewonnen: Een nette 4-6 overwinning! Momenteel staat Getavé onderaan in de poule, maar het verschil op de andere teams in minimaal; alleen koploper Hutaf 6 steekt er t.o.v. Getavé bovenuit (dubbel aantal behaalde punten, met een wedstrijd meer gespeeld). Handhaving in de derde klasse is en blijft dan ook zeker mogelijk.

Bij Getavé 2 stond Max in de opstelling, die zijn eerste wedstrijd van het seizoen speelde. Hij wist het de tegenstanders lastig te maken, maar helaas - net als John en Bob - maar één partij te winnen. Werd er de vorige keer nog met 6-4 gewonnen van HTTC, dit keer werd er ietwat ruim verloren met 7-3. Het kampioenschap pakken lijkt een wat verspeelde opgave door deze uitslag, maar... je weet maar nooit!

Martijn, André en Theo van Getavé 3 wisten wederom zeer dik te winnen van Mitac. André wist zijn laatste partij helaas net niet te winnen (11-9 in de vijfde), alle andere partijen waren of aan elkaar gewaagd, of werden ruimschoots gewonnen. Het resultaat? 1-9 winst!

De junioren namen het op tegen de lastige tegenstanders van Essentia 1. De vorige keer werd er verloren met 7-3. Dit keer wisten Joeri, Mitchell en Rens helaas ook de winst niet te pakken, maar is het resultaat wel ietsie beter: 4-6, waarbij Joeri en Mitchell beide voor twee punten zorgden. 


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.