De tijd vliegt: Het competitieseizoen is al weer op de helft. De senioren van team 1 waren vorige week vrij, door het tweede en derde team werd er vrijdagavond een thuiswedstrijd gespeeld. Joeri, John en Bob van team 2 namen het op tegen koploper Wehl 1. Het verschil bedroeg vier puntjes en ze wisten ietwat in te lopen: Er werd met 6-4 gewonnen: John en Joeri beide één partij, Bob al zijn enkelpartijen en de dubbel. De top 3 van de poule is hierdoor wel veranderd, want Wehl is van de eerste plaats af gestoten; niet door Getavé, maar door Bit.nl 9 die met 10-0 van Essentia 1 wist te winnen en hiermee de koppositie weet te bemachtigen. 

Ook bij Getavé 3 werd er een winst gepakt: André, Martijn en Theo wisten eveneens met 6-4 te winnen. De winnende partijen werden gelijk verdeeld tegen Tik Hard 4; drie maal werd er twee keer gewonnen. Hiermee staat team 3 momenteel netjes in de middenmoot van de poule: Een redelijk ruime voorsprong op Mitac 3 (zeven punten, welke een wedstrijd meer gespeeld hebben), waardoor handhaving wel veilig gesteld is. 

Joeri, Mitchell en Rens namen het een dagje later op tegen TT Nijmegen 1. Het verschil was voor aanvang minimaal, maar helaas zijn de Nijmegenaren ietwat verder uitgelopen. Er werd met 6-4 verloren, waarbij Joeri voor drie punten wist te zorgen en Mitchell voor de andere. Ook de junioren staan momenteel in de middenmoot: zeven punten achter op TT Nijmegen en Essentia, welke de koppositie momenteel delen, en acht punten voor op de Treffers 2 uit Arnhem.

Deze week staat in het teken van de start van de tweede helft. Alle teams spelen een uit-wedstrijd: Getavé 1 neemt het op tegen Taflan 3, Getavé 2 gaat op bezoek in Heteren waar zij het opnemen tegen HTTC 71 3 en Getavé 3 neemt het vanavond (dinsdag) op tegen Mitac 3. De junioren van het eerste team nemen het zaterdag op tegen buurtgenoten Essentia.


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.