Het is eventjes stil geweest met de wedstrijdverslagen, maar.... gespeeld werd er wel degelijk! De senioren van team 1 hebben er inmiddels drie wedstrijden op zitten. Helaas hebben Geert, Jorg, Geoffrey en Lisanne nog geen winst weten te behalen. Ze scoorden één puntje tegen Hutaf 6, vier punten tegen Sethone 1 en afgelopen vrijdag wisten ze vijf punten te pakken tegen Taflan 3. Een stijgende lijn die ze hopelijk vast weten te houden! De eerstvolgende wedstrijd staat gepland op 18 oktober, waarin ze het wederom opnemen tegen Taflan 3.

Felix, John, Joeri, Bob en Max hebben inmiddels vier gespeelde wedstrijden op de teller staan. Hiervan werd geen enkele wedstrijd met verlies afgesloten: Tegen Hutaf 8 werd er flink gescoord (2-8 winst), tegen Bit.nl 9 werd er met een gelijke stand afgesloten en afgelopen vrijdag werd er tegen HTTC 71 3 een winst gepakt van 6-4. Deze week wordt het in een thuiswedstrijd opgenomen tegen koploper Wehl 1, waarbij het verschil op dit moment vier puntjes bedraagt.

Ook de senioren van het derde team hebben drie wedstrijden achter de rug. Tegen ONI 7 wonnen Theo, Martijn en Lucas nipt. Een weekje later had dit team het beduidend lastiger tegen Herpen 7; er werd met maar liefst 0-10 verloren. Echter, het tij is gekeerd, want vorige week werd de avond met een 10-0 winst tegen Mitac 3 afgesloten. Ook zij zullen het a.s. vrijdag tegen de koploper (Tik Hard 4) opnemen.

Werd er door Joeri, Mitchell en Rens in de eerst wedstrijd nog een verlies geleden (7-3), is er ook voor hen een ommekeer gaande. Tegen ONI 2 werd er met maar liefst 10-0 gewonnen, tegen GTTC Groesbeek 1 werden er zes punten gepakt en tegen Treffers (A) 2 werd er afgesloten met een gelijke stand. Aanstaande zaterdag staat er een wedstrijd gepland tegen TT Nijmegen 1, eveneens de koploper van de poule. 


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.