Het najaarsseizoen van 2019 is begonnen! In ieder geval voor twee van de vier competitiespelende teams. De junioren hebben inmiddels twee wedstrijden gespeeld en Getavé 2 van de senioren heeft op vrijdag 13 september de eerste wedstrijd afgerond. Zowel Getavé 1 als 3 speelt a.s. donderdag hun eerste wedstrijd.

De junioren speelden zaterdag 7 september de eerste wedstrijd. Ze namen het op tegen Essentia 1. Misschien zat de zomerstop nog lichtelijk in de benen, want helaas wisten Rens, Mitchell en Joeri de wedstrijd niet met winst af te sluiten: Er werd met 7-3 verloren, waarvan Mitchell voor twee punten zorgde en Joeri voor de ander. 

Een weekje later, op zaterdag 14 september, bleken de opstartproblemen volledig verdwenen! In de dubbel spande het er nog een beetje om, maar tijdens de andere partijen bleken de jongens vele malen sterker dan ONI 2. Er werd dan ook glorieus met 0-10 gewonnen!

Getavé 2 nam het, met Felix, John en Bob, vrijdag op tegen Essentia 1. Een vlotte start waarbij een 1-3 voorsprong werd gepakt. Essentia kwam echter sterk terug en wist het tij te keren; Getavé kwam 5-3 achter te staan. Uiteindelijk werd de avond afgesloten met een gelijke stand: Felix en Bob wonnen twee partijen en ook wisten zij de dubbel te winnen.

De senioren spelen op donderdag 19 september allen een uitwedstrijd: Team 1 en 2 gaan op bezoek bij Hutaf en team 3 neemt het op tegen ONI 7. Zaterdag de 21e staat er voor de junioren een thuiswedstrijd op het programma Zij nemen het op tegen GTTC Groesbeek 1.


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.