En toen zat de voorjaarscompetitie van 2019 er al weer bijna op. Op vrijdag 12 april werden er door twee seniorenteams een wedstrijd gespeeld; Getavé 2 nam het in Mill op tegen Mitac 2 en Getavé 3 ging op bezoek bij TT Nijmegen 8. Getavé 1 was een weekje vrij, zij spelen op 23 april hun gepland wedstrijd tegen Tik Hard 2. De junioren namen het op zaterdag 13 april op tegen Zevenaar 2. 

Getavé 2 heeft goede zaken gedaan in Mill. Het doel was natuurlijk winnen, maar dit keer met de achterliggende gedachte de voorsprong op Herpen te behouden. En dat is Max, John en Bob prima afgegaan! Bob was in sterke vorm en won al zijn enkelpartijen. Zowel Max als John won er twee, wat een eindstand van 3-7 maakt. De voorsprong op Herpen bedraagt momenteel een puntje. Gelijk spel lijkt genoeg voor a.s. vrijdag, maar gezien het minimale verschil op Hutaf 8 - welke derde staan - zal een 6-4 overwinning het kampioenschap veilig stellen. 

Getavé 3 nam het op tegen TT Nijmegen 8. Voor aanvang leek dit al een zware dobber te worden; bij de vorige ontmoeting werd er ruim verloren. Dit keer werd er een joker ingezet: Paul deed een avondje mee! Helaas kon hij het verschil niet maken en kwamen ook Harald en Theo te kort tegen deze aanstaande kampioenen. Er werd met 10-0 verloren.

Joeri, Mitchell en Rens van Junioren 1 beleefden een prima wedstrijd tegen Zevenaar 2. Joeri wist wederom al zijn enkelpartijen te winnen en ook Mitchell was weer in sterke vorm. Rens wist helaas geen enkelpartij te winnen, maar samen met Joeri wist hij de tegenstanders met 3-0 in de dubbel te verslaan. Een nette 6-4 winst!

 


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.