Vrijdag 5 april stond er voor de senioren een thuiswedstrijd gepland. Getavé 1 nam het met Geert, Jorg en Geoffrey op tegen Cevelum 4. Jorg was in sterke vorm, want hij wist al zijn partijen te winnen. Zowel Geert als Geoffrey won er één, wat het een gelijke stand maakt. Gezien de behaalde scores, waarin het verschil bij vlagen minimaal was, had hier misschien nog wel een winst in gezeten. 

Felix, John en Bob van Getavé 2 namen het op tegen TT Nijmegen 9. Vóór aanvang stond Getavé nog op de vierde plaats, met minimaal verschil op de koploper. Dit verschil werd vrijdag ruimschoots ingelopen, want er werd met maar liefst 9-1 gewonnen én de koploper werd met een puntje verschil voorbij gegaan. Met nog twee wedstrijden te gaan, gaat het er nog om spannen. Het verschil tussen de nummers 1 en 4 is namelijk zeer weinig; 5 punten. 

Getavé 3 had wederom een zware dobber aan de tegenstander, TCB 5. De vorige keer werd er nog een puntje gesprokkeld tegen deze derde klasse degradant. Dit keer bleef de teller voor André, Theo en Lucas op 0 punten steken.

 De junioren van Getavé 1 namen het op tegen Shot (W) 1. Het verschil in klasse is minimaal; bij de eerste ontmoeting werd er gelijk gespeeld door Joeri, Mitchell en Rens. Dit keer werd er helaas nipt verloren en waren het Joeri en Mitchell die beide voor twee punten zorgden. Het werd 6-4.


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.