In het weekend van 23 en 24 maart werd er in de Leemhof een rommelmarkt georganiseerd, waarvan de volledige opbrengst ten behoeve kwam aan Getavé. Achter de schermen werd er afgelopen maanden al het een en ander georganiseerd en geregeld. Het begon echt zichtbare vorm te krijgen, vanaf het moment dat de eerste aankondigingen in de (lokale) kranten verschenen, flyers werden verspreid en er naast de Leemhof een grote container werd geplaatst. 

Het is natuurlijk tot het laatste moment een verrassing, wat er aan goederen gedoneerd wordt. Veel mensen wisten de weg naar de Leemhof echter te vinden, want in de aanloop naar de rommelmarkt werd de gestalde container voller en voller. Het aanbod bleek uiteindelijk dusdanig groot, dat de volledige Leemhof omgetoverd werd tot rommelmarkt. De groene en blauwe zaal, maar ook de ontmoetingsruimte, dienden als verkoopplek. Super!

De mensen stonden op zaterdag vóór het moment dat de deuren geopend werden al in de rij. Het was dan ook dringen geblazen toen het startsein gegeven werd en de deuren geopend werden. Veel spullen wisten al snel een nieuwe eigenaar te vinden. Ook op zondag, mede door het nieuwe aanbod, werd er flink verkocht. Van de opbrengst kan ons cluppie weer mooie dingen organiseren! 

Hulde en dank aan alle leden (jong en oud!), ouders en vrijwilligers die, zowel in de aanloop naar de rommelmarkt als tijdens het weekend zelf, een steentje bijgedragen hebben!

  


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.