Afgelopen week stond, naast de rommelmarkt, in het teken van de aftrap van de tweede helft van het voorjaarsseizoen 2019. Door de georganiseerde rommelmarkt, trad Getavé 1 in Groesbeek aan met invaller uit het 2e team Joeri. De familie Visch deed hier goede zaken, want Jorg wist er twee te winnen en (zoon) Joeri zorgde eveneens voor een puntje. Desalniettemin werd er helaas huiswaarts gekeerd met een 7-3 verlies.

Getavé 2 nam het met John, Max en Bob op dinsdag 19 maart op tegen HTTC 71 2. Waar er de vorige keer nog een gelijke stand uit gesleept werd, werd er dit keer verloren met 7-3. Bob zorgde voor twee punten en John wist een enkelpartij te winnen.

Getavé 3 wist het beste resultaat te behalen. Martijn, Harald en Theo namen het in Dodewaard op tegen Sethone 1. Martijn was in goede vorm en wist al zijn enkelpartijen te winnen. Zowel Harald als Theo wist een punt binnen te halen, wat een gelijke stand opleverde.

In verband met de rommelmarkt waren de junioren van Getavé 1 een weekendje vrij.


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.