Deze week stond de tweede wedstrijdronde van het voorjaarsseizoen op het programma. Het bleek een lastige; geen team wist de wedstrijd met winst af te sluiten, maar de uitslagen zijn over het algemeen niet heel slecht te noemen. 

Getavé 1 nam het met Jorg, Geert en Lisanne op tegen Cevelum 4. Het was aan Jorg en Lisanne om voor de punten op papier te zorgen. Jorg bleek in prima vorm en wist zijn drie partijen, waarin er toch best wat tegenstand geboden werd, te winnen. Lisanne pakte ook een punt. Geert won er helaas geen, wat een eindstand van 6-4 maakt. 

Getavé 2 ging op bezoek bij Hutaf 8, waar Felix, Bob en John het opnamen tegen een stel bekenden. Dat het er om zou gaan spannen, was van tevoren bekend en de gelijke stand kwam dan ook niet geheel als verrassing. Zowel Felix als Bob wonnen twee partijen en John wist één partij met winst af te sluiten.

Ook Getavé 3 maakte een uitstapje naar Cuijk, waar zij het opnam tegen het vijfde team van Cevelum. Lucas, Theo en Harald wisten bij vlagen het de tegenstander lastig te maken, maar uiteindelijk bleken zij toch een maatje te groot en werd er met 10-0 verloren.

Joeri, Mitchell en Rens namen het op tegen Shot (W) 1. De jongens waren in goede vorm, want de helft van de partijen werd - soms nipt, soms ruim - met winst afgesloten. Joeri won al zijn enkelpartijen en zowel Mitchell als Rens won er één.

 


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.