Op zaterdag 23 en zondag 24 maart wordt er in SKC De Leemhof een rommelmarkt georganiseerd, waarvan de opbrengst ten goede komt aan tafeltennisvereniging Getavé. Onlangs opgeruimd en bent u iets tegen gekomen dat u zou willen doneren? Dat kan! Denk hierbij aan boeken, cd’s, speelgoed, lampen, gereedschap, curiosa en dergelijke. Grote (witgoed) apparatuur, groot meubilair en kleding kunnen we helaas niet aannemen en artikelen zijn natuurlijk het beste verkoopbaar wanneer deze schoon, compleet en werkend zijn.

Spullen kunt u aanleveren bij SKC De Leemhof gedurende de week voorafgaand aan de rommelmarkt: ’s Avonds van 20:00 tot 22:00 uur op maandag 18 t/m donderdag 21 maart of vrijdag 22 maart van 8:00 tot 22:00 uur. Neem voor meer informatie, betreft het doneren of brengen van spullen, contact op met André Scheen: 06-22570709 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.