We zijn weer begonnen!

In vergelijking met vorig seizoen, is er wel het een en ander veranderd in de teamindelingen. Een aantal spelers is gestopt, waardoor er hier en daar wat geschoven is met spelers. Rens zet zijn tafeltenniscarrière voort bij onze concullega's van Hutaf. In zijn plaats is Lisanne doorgeschoven vanuit team 2. Het doorschuiven van Lisanne, maar ook het vertrek van Alex, bij team 2 heeft vanzelfsprekend gevolgen gehad voor deze indeling. Het weg vallen van deze spelers is opgevangen middels het doorschuiven van John en Max uit het 3e team. Deze verschuiving heeft teweeg gebracht dat Getavé dit seizoen met 3 teams aan de competitie deelneemt, want het oude team 3 en 4 zijn samengevoegd. De volledige teamsamenstelling vind je hier. Een leuke bijkomstigheid is overigens wel dat alle teams tegelijkertijd thuis spelen, wat het een gezellig drukke boel maakt!

Geert, Geoffrey en Lisanne van team 1 hadden een lastige start in de tweede klasse (vorig jaar kampioen geworden!). Zij namen het op tegen TT Nijmegen 6. Bij vlagen waren de partijen zeer aan elkaar gewaagd. Helaas wist er echter geen enkele partij met winst af gesloten te worden. Er werd met 0-10 verloren.

De start van Getavé 2 is daarentegen beter te noemen. John, Max en Felix namen het op tegen HTTC '71 2 en wisten de helft van de partijen met winst af te sluiten. Felix had een goede avond en won twee enkelpartijen. Zowel John als Max pakte een puntje en ook de dubbel werd gewonnen. Het werd 5-5. 

Harald, Lucas en Theo wisten het seizoen het sterkst te beginnen; met winst! Harald was in zeer goede vorm en won al zijn enkelpartijen. Theo pakte twee punten en ook Lucas wist een partij met winst af te sluiten. Helaas ging de dubbel verloren, maar toch een nette 6-4 winst op zak.

Ook voor de junioren is afgelopen weekend het seizoen gestart. Na een lange rit naar Lichtenvoorde, waar zij het opnamen tegen Litac 1, werd er helaas met verlies huiswaarts gekeerd. Joeri bleek in goede vorm (zoals gebruikelijk?) en won al zijn enkelpartijen. Helaas won Rens geen partij, maar wist Mitchell nog wel een punt mee te sprokkelen. De eindstand is blijven steken op 6-4. Helemaal niet slecht, wanneer je je bedenkt dat ook dit team in een hogere speelt (ook kampioen geworden vorig jaar!).


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.