Helaas hebben we de afgelopen weken wat technische probleempjes met de site gehad: Verslagen foetsie of niet kunnen plaatsen, maar we zijn weer online! De laatste wedstrijdverslagen zijn op onze Facebook-pagina nog eens na te lezen. De allerlaatste lees je nu hier!

Team 1 gaat al een tijdje aan kop in de poule en met de wedstrijd tegen Smash '76 hebben ze weer de nodige puntjes gepakt om verder uit te lopen: 6 om precies te zijn. Rens was de sterkste van de avond en won al zijn wedstrijden op redelijke gemakkelijke wijze. Jorg verloor helaas nipt zijn eerste partij, maar wist de andere twee te winnen. Geoffrey had het een stuk lastiger en verloor al zijn partijen, waarvan ook zijn eerste maar nipt. De dubbel van Rens en Jorg werd gewonnen, wat een totaal van 6 maakt.

Team 2 nam het op tegen Tik Hard 3. Helaas in eerste instantie het team niet compleet, dus (vaste) invaller Martijn mocht met Lisanne en Bob mee. Lisanne was in zeer goede vorm, getuige de drie gewonnen partijen. Bob en Martijn wisten er beide één te winnen. Er had wellicht nog meer in gezeten, als Martijn zijn laatste potje met zijn befaamde/beruchte hoge bal had afgesloten in plaats van zijn batje de lucht in te gooien... Het werd 5-5.

  

Team 3 kon de wedstrijd tegen ATC '68 1 net niet met winst afsluiten, maar werden er wel mooie partijen gespeeld. Theo kwam een paar games dichtbij, maar wist geen partij met winst af te sluiten. John daarentegen wist één partij wel met winst af te sluiten en Max deed daar nog een schepje bovenop. Hij won er twee. Ook de dubbel werd gewonnen, wat een eindstand van 6-4 maakt. 

Het vierde team speelde twee wedstrijden afgelopen week, waarvan de eerste een inhaalwedstrijd op woensdag tegen Treffers (A) 5 was. Helaas kregen ze het team niet compleet en traden Martijn (met een gerepareerd plankje) en Lucas aan. Martijn wist twee partijen te winnen en dit bleken de enige puntjes voor Getavé deze avond. Op vrijdag namen Paul (terug van weg geweest!), Mitchell en Lucas het thuis op tegen Hutaf 12. Ook toen werden er maar twee puntjes binnen gehaald; één door Mitchell, de ander door Paul.

 


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.