Na een korte onderbreking, was het deze week tijd voor de derde wedstrijdronde. Op het programma stonden drie thuiswedstrijden: Getavé 1 en 2 op vrijdagavond, de junioren op zaterdag. Getavé 3 en 4 speelden een uitwedstrijd, op dinsdag en donderdag.

Getavé 1 nam het met Jorg, Rens en Geoffrey op tegen Drusus 1 uit Doesburg. De partijen bleken aan elkaar gewaagd, daar er veel games met minimaal verschil afgesloten werden. Rens is in goede vorm en wist zijn drie enkelpartijen te winnen. Jorg en Geoffrey pikten eveneens een puntje mee en ook de dubbel werd gewonnen. Het werd 6-4.

Felix en Lisanne van Getavé 2 namen het met invaller Max op tegen Slagvaardig (R) 6 uit Rheden. De winst kwam niet aanwaaien, maar toch gingen er maar liefst negen partijen naar Getavé! Een sterke invalbeurt van Max; hij won alle enkelpartijen. Ook Lisanne was in goede vorm, want zij wist haar partijen te winnen. Na afloop van de laatste partij moest Felix zijn tegenstander met de winst feliciteren, maar hij won er toch zeer netjes twee. Het werd 9-1.

Dat Max in vorm was, bleek ook in de wedstrijd van Getavé 3 tegen GTTC 6 op 20 februari. Helaas geen complete opstelling en was het aan Max en John om zoveel mogelijk punten te maken. Eén tegenstander bleek voor beide heren te sterk, maar er werden er toch netjes twee gewonnen. Het werd 6-4 voor de GTTC, maar met een volledig team zit hier vast meer in.

Getavé 4 had het met Paul, Harald en Martijn tegen (concurrent) DSV Relax 4 een tikkeltje lastig. De heren wisten het de tegenstander bij vlagen erg lastig te maken, maar werd er maar drie keer gewonnen. Martijn en Harald blijken een prima dubbelkoppel te vormen, want deze werd overtuigend gewonnen. Ook wisten zij beide één partij te winnen, wat het 7-3 maakt.

De junioren speelden op zaterdag een sterke wedstrijd tegen Treffers (A) 3. Dit keer was het de beurt aan Lucas om uit te vallen. Joeri bleek in topvorm, want hij won al zijn partijen. Hij wist zelfs een game met 11-0 te winnen en iedereen weet wat dat betekent…. Tosti’s! Mitchell won twee partijen en ook Rens pakte sterk een punt mee. Het werd 7-3.


Sponsor


 

Stichting Leergeld


 

Stichting Leergeld Oost Betuwe richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Klik op de afbeelding voor meer informatie.